Vino la Marea Finală Science SLAM și decide care va fi cercetarea anului 2016

Pentru că vine sfârșitul anului 2016 e timpul să facem totalurile. Timp de 12 luni am urmărit și votat cele mai interesante cercetări din Republica Moldova, iar acum trebuie să decidem care dintre acestea este cea mai bună. Vino pe 13 decembrie, ora 18:00, la Draft Arena (Bd. Dacia, 35) și petrece două ore cu cel mai tare eveniment științific din Moldova.

Află de la finaliștii Science SLAM Moldova Anna Rusnac, Marin Podubnîi şi Denis Roşca:

  • De ce avem nevoie de substanţe biologic active?
  • Cum tehnologiile informaţionale vor schimba felul în care facem agricultură?
  • Care sunt marii inventatori de origine basarabeană din întreaga lume?

Science SLAM Moldova este un concurs unde cercetătorii își prezintă propriile proiecte într-o manieră cât mai simplă și originală. Ei au doar 10 minute pentru a explica rezultatul propriei activități. Scopul evenimentului este de a informa toți curioșii despre ce se realizează nou și interesant în știința din Republica Moldova.

Te aşteptăm cu drag pe data de 13 decembrie, ora 18:00, la Draft Arena (Bd. Dacia, 35). Fă-ţi ziua deosebită şi informativă! Decide cine va fi Marele Finalist al Science SLAM Moldova 2016.

Evenimentul este organizat de Academia de Ştiinţe a Moldovei în parteneiat cu Comisia Europeană, Centru Proiecte Internaţionale şi DAS Solutions.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.