Aplică la Science SLAM și prezintă tuturor cercetarea sau inovația ta

Science-Slam-Facebook-Event-Photo2

Ești pasionat de știință și inovație? Ai realizat o cercetare, descoperire sau un proiect inovator la universitate/ serviciu? Dorești să-ți faci cunoscute ideile publicului larg? Atunci aplică la cea de-a VI-a ediție Science SLAM Moldova și povestește tuturor despre realizările tale!

Regulile sunt simple:

– să ai o cercetare, descoperire sau inovație,

– să completezi formularul de participare,

– după ce vei fi selectat în calitate de participant, să realizezi o prezentare de 10 minute, în care să explici cât mai simplu și original proiectul tău.

Formularul de participare poate fi completat (AICI).

Termenul limită de înregistrare este 22 aprilie 2016.

Pentru mai multe informaţii şi detalii ne puteţi contacta la science-slam@dassolutions.eu sau ne găsiţi pe pagina de facebook a evenimentului Science SLAM Moldova.

Science SLAM este un concurs unde cercetătorii și inovatorii prezintă propriile proiecte într-un mod simplu și creativ. Fiecare dintre ei are 10 minute pentru a povesti tuturor despre realizarea sa, iar la final publicul decide care dintre participanți este cel mai bun slammer al serii.

Concursul este originar din Germania și a venit în Republica Moldova în anul 2014. După patru semifinale, câștigătorii Science SLAM Moldova au participat în Marea Finală a concursului. Publicul a decis ca învingătoarea să devină doctorul în biologie, Iulia Iațco.  Ediția curentă a concursului va fi cea de-a II-a semifinală a anului 2016.

Evenimentul este organizat de către Academia de Ştiinţe a Moldovei în parteneriat cu Centrul Proiecte Internaţionale, Reţeaua Punctelor Naţionale de Contact, Euraxess şi DAS Solutions.

Proiect susținut de Comisia Europeană. Suport financiar acordat RM pentru participarea la programul cadru HORIZON2020, GA:2014/346-992, www.h2020.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.