Science SLAM Editia IT – vorbește tuturor despre proiectul, aplicația sau platforma ta

Science SLAM ediția ITEști o persoană din domeniul IT? Ai realizat un proiect ce ar putea face viața oamenilor mai simplă? Dorești să-ți împărtășești ideiile cu alți tineri? Atunci,  Science SLAM Editia IT îți oferă această șansă!

Tot de ce vei avea nevoie pentru a participa la Science SLAM Editia IT este:

• Un proiect din domeniul IT (aplicație, platformă, etc.)

• O comunicare de 10 minute despre proiectul tău (sunt acceptate orice idei: prezentări PowerPoint, cântece, scene teatralizate, etc.)

Formularul de participare îl poţi completat la AICI. Data limită pentru înscriere este 29 februarie 2016.

Pentru mai multe informaţii şi detalii ne puteţi contacta la science-slam@dassolutions.eu sau ne găsiţi pe pagina de facebook Science SLAM Moldova.

Science SLAM Moldova este un eveniment ce promovează inovația și știința din Republica Moldova. Timp de o seară, patru participanți își prezintă simplu propriile proiecte, timp de 10 minute fiecare. Dacă tradițional Science SLAM are o tematică generală (cu accentul pe cercetările oamenilor din știință), la cea de-a V-a ediție vom vorbi doar despre proiectele din domeniul IT ce pot contribui la dezvoltarea Republicii Moldova.

Science SLAM este un concurs intelectual care a apărut pentru prima dată în Germania în anul 2008. De atunci, evenimentul s-a răspândit rapid în ţări precum Marea Britanie, Elveția, Suedia, Luxemburg, Rusia, Finlanda, Danemarca şi Austria.

În Republica Moldova evenimentul este organizat de către Academia de Ştiinţe a Moldovei în parteneriat cu Centrul Proiecte Internaţionale, Reţeaua Punctelor Naţionale de Contact H2020, Euraxess şi DAS Solutions.

Vezi aici anunțul PDF.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.