Science SLAM – povesteşte-ne simplu şi accesibil despre cercetarea ta

Ştiinţa poate fi simplă şi interesantă, iar cel mai extraordinar este să împărtăşeşti propriile cunoştinţe şi idei cu alţii, să fii auzit şi apreciat. Dacă te-ai plictisit de conferinţele lungi şi doreşti să povesteşti lumii altfel despre cercetările și descoperirile tale, atunci eşti persoana potrivită pentru Science SLAM Moldova.

Science SLAM este un proiect de popularizare a științei şi inovaţiei unde cercetătorii prezintă – timp de 10 minute – propriile cercetări în fața unui public non-expert în știință, accentul punîndu-se pe prezentarea rezultatelor proprii într-o manieră distractivă și accesibilă.

Dacă:

– eşti un om de ştiinţă, sau

– ai o inovaţie, o descoperire interesantă, un proiect pe care l-ai dezvoltat la universitate/ serviciu, şi

– doreşti să-ţi faci cunoscute ideile publicului larg

ATUNCI TIMP DE 10 MINUTE SCENA ESTE A TA!

Vorbește lumii întregi despre tema ta printr-o prezentare PowerPoint, cântec, dans sau scena teatralizată. Cucereşte publicul, pentru că la final ei vor alege câştigătorul.

Formularul de participare poate fi completat (AICI).

Termenul limită de depunere a dosarelor este de 17 noiembrie 2015.

Pentru mai multe informaţii şi detalii ne puteţi contacta la science-slam@dassolutions.eu sau ne găsiţi pe pagina de facebook a evenimentului Science SLAM Moldova.

Science SLAM este un concurs intelectual care a apărut pentru prima dată în Germania, în anul 2008. De atunci, evenimentul s-a răspândit rapid în ţări precum Marea Britanie, Elveția, Suedia, Luxemburg, Rusia, Finlanda, Danemarca şi Austria.

În Republica Moldova evenimentul Science SLAM se află la cea de-a IV-a ediţie şi este organizat de către Academia de Ştiinţe a Moldovei în parteneriat cu Centrul Proiecte Internaţionale, Reţeaua Punctelor Naţionale de Contact şi DAS Solutions.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.